Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. április 14. 13:28

A Bagatell Étterem mesterszakácsának életrajza

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai szövetég szombaton este tartotta hagyományos mester-avatóját és az ehhez kapcsolódó ünnepi gálavacsoráját a felsőlajosi Tanyacsárdában, ahol Baranyi Ferenc a kecskeméti Bagatell Étterem szakácsai is megkapta a mesterszakács fokozatot. Fogadják szeretettel szakmai életrajzát.

 

Szakmai tapasztalat:

2009. szeptembertől- jelenleg is-Bagatell étterem, Kecskemét- sous chef-www.bagatelletterem.hu

2008. július – 2009. szeptember-Géniusz étterem és Kávéház, Kecskemét- sous chef -www.geniuszetterem.hu

2005. október – 2008. július- Stolz Service, Hotel-Restaurant Eichsfeld Logisztikai Központ Németország, Rüsselsheim- chef -www.stolz-service.de

2004. október – 2005. október- Hotel Vier Jahreszeiten Feng-shui Hotel ****, Ausztria St.Leonard in Pitztal -sous chef -www.hotel-vier-jahreszeiten.at

2003. július – 2004. szeptember- Köncsögpuszta Lovastanya, Ballószögchef

2001. július – 2003. július- Restaurant Krone, Németország Rüsselsheim -chef

1996. október – 2001. július- Hotel Aranyhomok****, Kecskemét- sous chef -www.hotelaranyhomok.hu

1990. július – 1996. október- Tanyacsárda, Lajosmizse- szakács-www.tanyacsarda.hu

Tanulmányaim:

1987. szeptember – 1990. június- Széchenyi István Vendéglátóipari Szakközép és Szakmunkásképző Intézet Kecskemét- szakács szak

Szakmai gyakorlat:- Tanyacsárda, Lajosmizse

 

Baranyi Ferenc ajánlása

 

Baranyi Ferencet a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetségnél adományozott mesterszakácsi címre ajánlom.

Magas színvonalú szakmai munkája mellett az emberi kapcsolatai is példaértékűek. Kimagasló szorgalma és magatartása miatt már tanuló kora óta rendszeres résztvevője, versenyzője hazai és nemzetközi rendezvényeknek. Több világversenyen segítőként vett részt. Elkötelezett híve a magyar konyhának. Nemzetközi tapasztalatszerzés után a magyar vendéglátást választotta. Szereti a szakmai kihívásokat. Hideg és melegkonyhai tevékenysége magas színvonalú. Munkája elismerésekén hazánkat nemzetközi téren is képviselte. Bulgáriában a Hilton Szállóban rendezett magyar napok egyik szakácsa volt.

Fogékony az újításokra, a régi ételek „újraértelmezésére”!

A szakmai tapasztalatát a rábízott tanulóknak nagy odafigyeléssel, szeretettel és igen magas színvonalon adja át.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház