Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. április 19. 12:13 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Hétfő hajnalban, eddig ismeretlen tettes a raktárajtót befeszítve tört be egy sükösdi élelmiszerboltba. A tolvaj dohányárut és készpénzt lopott el, közel 260.000.-ft-os kárt okozva ezzel.

Egy tiszaalpári telepről hajtott el négy darab kb. 400-500 kg súlyú tehenet az ismeretlen tettes. A helyszíni nyomok szerint az állatokat a teleptől 3 km-re egy teherautóra vezette fel és így vitte el a tolvaj. Az állatok ellopásával a gazdának okozott kár 1.200.000.-Ft.  

A Kecskeméti Rendőrkapitányság elfogta és őrizetbe vette azt a 18 éves férfit, aki azzal gyanúsítható, hogy tegnap a hajnali órákban Kecskeméten a Kodály Zoltán téren parkoló Skoda 120-as típusú személygépkocsit a zárszerkezetének megrongálásával megpróbálta ellopni, azonban ennek során a kiérkező járőrök tetten érték.

Őrizetbe került egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi is, aki márciusban és áprilisban, több alkalommal visszatérve egy kiskunfélegyházi családi házból hűtőszekrényt, konyhabútort, asztalt lopott el, összesen 150.000.-Ft értékben. A férfi megrongált egy gázkazánt és egy TV készüléket is, mellyel 130.000.-ft-os kárt okozott a tulajdonosnak.

Határrendészeti események:

Okmányok nélkül, illegálisan léptek országunk területére azok a koszovói és szerb állampolgárok, akiket vasárnap és hétfő hajnalban fogtak el a kelebiai járőrök a határ közelében. A négy férfi magyarországi tartózkodását jogszerűen igazolni nem tudta, idegenrendészeti őrizetbe kerültek.

Kövessen minket a Facebookon is!