Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. április 28. 08:39 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain, szerdán 1 súlyos sérüléses, valamint 6 anyagi káros baleset történt.

Március 15. és április 26. közötti időben betörtek egy felsőszentiváni Zrt. telephelyére, és onnan növényvédő szereket loptak el 950.000,-Ft. értékben. 

Kedden vagy szerdán, Baján egy nyitott iroda asztalfiókjából ellopott valaki 3 db. páncélkazettát, melyben összesen 500.000,-Ft. készpénz volt.    

Szerdára virradóra Kiskunhalason egy körbekerített járművezetői tanpályán lévő konténer ajtaját befeszítették, és abból elvitték az UGY-105 és az UGT-403 forgalmi rendszámú, MZ típusú motorkerékpárokat. A lopással okozott kár kb. 300.000,-Ft.  

Őrizetbe vettek kollegáink egy 49 éves kecskeméti hajléktalan férfit, aki ellen a Szegedi Városi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.  

Szabálysértési őrizetbe került egy 26 éves kecskeméti férfi, aki tegnap délután a Kecskemét, Hornyik János körút és a Hoffmann János utca kereszteződésénél, az általa vezetett Citroen C4 típusú személygépkocsival nekiütközött az úttest jobb szélén lévő közúti jelzőtáblának. A rendőri intézkedés során kiderült, hogy a férfit a Kecskeméti Rendőrkapitányság már háromszor a járművezetéstől eltiltotta, így most sem ülhetett volna volán mögé. 

Tiltott kéjelgés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vettek kollegáink egy 20 éves baksi, egy 21 éves kisszállási, és egy 22 éves szegedi nőt, akik az 55-ös számú főúton, illetve az 53-as számú főúton félreérthetetlen módon jelezték az arra közlekedő járművek vezetőinek, hogy anyagi ellenszolgáltatásért, szexuális szolgáltatást nyújtanának.

Eljárás indult 2 pakisztáni állampolgárokkal szemben, akik tegnap délután kerültek elfogásra lakossági bejelentés alapján Tompán. Tiltott határátlépést követtek el. Elszállításra kerültek a kiskunhalasi Őrzött Szállásra.

Kövessen minket a Facebookon is!