Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. április 29. 07:46 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain tegnap 1 könnyű sérüléses baleset történt. Április 22. és 26. közötti időben a Kecskeméten egy Kft. raktárának irodahelyiségében, az asztal fiókjában elhelyezett 281.545,-Ft. készpénzt ellopta valaki.

Őrizetbe vettek kollegáink egy 26 éves budapesti férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy csütörtökön 19 óra körüli időben megjelent egy kecskeméti áruházban, ahol az elektromos osztályon elhelyezett tárolóról 8 darab 4 db-os Energizer akkumulátort tartalmazó egységcsomagot levett, majd azt az áruház hátsó részére vitte, ahol az azokon lévő áruvédelmi etikettet eltávolította. A férfi ellen a Gyöngyösi Rendőrkapitányság is adott ki elfogatóparancsot, mivel 2010. október hó 05-én egy gyöngyösi áruházban két társával hasonló módon akartak illatszereket lopni.

Kecskemét Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 57 éves tiszakécskei férfit, aki ellen a Kecskeméti Városi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe került egy 51 éves kecskeméti férfi, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy tegnap este megjelent a Kecskemét Ipoly utcán található garázssoron, majd az egyik garázs ajtajáról az alumínium borítást megkísérelte ellopni, azonban cselekménye közben tetten érték. A rongálással okozott kár kb. 40.000,- Ft. 

Kövessen minket a Facebookon is!