Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. május 13. 08:10 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain csütörtökön 1 súlyos sérüléses, 2 könnyű sérüléses és 3 anyagi káros közlekedési baleset történt. 1 ittas vezetővel szemben volt rendőri intézkedés vezetői engedély elvételével.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt egy 43 éves szlovák állampolgár ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szerdán 22:00 óra körüli időben megjelent a Kecskemét, Győzelem utcában, és a nyílt utcán parkoló gépkocsikra az öklével és könyökével több alkalommal ráütött, majd egy lépcsőház bejárati ajtajának üvegét betörte. A férfi őrizetbe került.

Ismeretlen tettes tegnap délelőtt gázóra leolvasónak kiadva magát, bement egy 82 éves bajai néni lakóházába, majd figyelmét elterelve ellopta 320.000,-Ft. készpénzét.

Április 10. és a tegnapi nap közötti időben egy soltvadkerti Kft. telephelyéről villanymotorokat, videó kazettákat, frekvencia-váltókat, hegesztő-trafókat loptak el. Az okozott kár: 1.720.000,-Ft.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy 28 éves apostagi férfi feljelentése alapján ismeretlen tettes ellen, akinek tegnap délután Kiskőrösön 250.000,-Ft. készpénzt adott át annak reményében, hogy 250,- Ft/liter áron 1.000 liter gázolajat fog kapni. Az elkövető azonban ígérte ellenre a megegyezésben foglaltakat nem teljesítette és a pénzt sem adta vissza.

Őrizetbe vettek kollegáink egy 32 éves kecskeméti férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy március 11.-én a Kecskeméten a III. Béla körúton található parkolóban álló Honda Civic típusú gépkocsi ablakát betörte, és ellopott belőle egy táskát, benne iratokkal, készpénzzel és élelmiszerekkel. Az okozott kár kb. 21.000,-Ft. Továbbá március és május közötti időben, különböző sértettek sérelmére gépkocsi feltöréseket követett el összesen 100.000,- Ft értékben.

Őrizetbe került egy 34 éves lakiteleki férfi, aki ellen a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki.

Szabálysértési őrizetbe került egy 48 éves szegedi tartózkodási helyű hajléktalan férfi, aki csütörtökön éjszaka Kiskunhalason egy áruházban - eltulajdonítási célból - felhúzott magára egy inget, egy nadrágot, valamint egy papucsot összesen 8.300,-Ft. értékben, majd fizetés nélkül akart távozni, de a biztonsági szolgálat elfogta, a rendőrség kiérkezéséig visszatartotta. Bíróság elé állítására kerül sor.       

Kövessen minket a Facebookon is!