Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. május 19. 08:08 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Készpénzt és arany ékszereket vitt el a tolvaj egy soltvadkerti családi házból szerda este. Az ismeretlen tettes az ajtót betörve jutott az épületbe. Az okozott kár 500.000.-Ft.

Rablás bűntett gyanúja miatt indított eljárást a Kecskeméti Rendőrkapitányság egy tiszakécskei férfi feljelentése alapján, aki tegnap az esti órákban gépkocsijával egy 31 éves csépai nő társaságában megállt Kecskeméten, a Vízmű úton. Ekkor egy ismeretlen férfi a gépkocsi ajtaját kinyitotta, majd a sértettől pénzt követelt, közben két alkalommal, kalapáccsal fejen ütötte. A tettes ezután egy kézitáskát rántott ki a sértett férfi kezéből, benne három ezer forint készpénzzel, mobil telefonnal és a férfi személyes okmányaival. Az eljáró nyomozók a beszerzett adatok alapján egy 28 éves csépai férfit keresnek, aki a bűncselekménykor a helyszín közelében várakozó 20 éves társával együtt gyanúsítható a rablás elkövetésével. A körülmények tisztázása után a sértettel egy gépkocsiban ülő csépai nő is gyanúsított lett az ügyben. A sértett férfi a bántalmazás során könnyű sérüléseket szenvedett.

Egy szentkirályi tanyáról lopott el a tolvaj egy MTZ 82-es típusú traktort. A bűncselekmény tegnap délelőtt történt. Az okozott kár 2.500.000.-Ft.

Egy kecskeméti kft. bekerített telephelyéről lopott el a tettes szerdára virradóra egy Yamaha F 115 típusú csónakmotort. Az elvitt csónak értéke 3 millió forint.

Egy kiskőrösi tanya melléképületéből lopott el valaki még május 15-én egy fűkaszát, 7 darab saválló borászati csapot, 2 borszivattyút, 1 háti permetezőt és egyéb fém alkatrészeket. Az elvitt eszközök értéke 600.000.-Ft.

Kövessen minket a Facebookon is!