Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. május 26. 08:17 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Kecskeméten, szerdára virradóra egy használtruha bolt hátsó ajtaját kifeszítve tört be a tolvaj az üzlet belső helyiségébe, ahol a pénztárgépből 30.000-Ft készpénzt lopott el. A tettes egy trezort is feltört, melyből további 200.000.-Ft-ot vitt el.

Rotációs kapát, motoros fűkaszát, valamint horgászfelszerelést lopott el a tolvaj egy Kecskemét külterületén lévő tanya melléképületéből. Az okozott kár 300.000-Ft.

Egy lajosmizsei bekerítetlen gyümölcsösből vágott ki és vitt el ismeretlen több szilva és barackfát. A tettes a tuskókat is elvitte. Az okozott anyagi kár eléri a 800.000Ft-ot.

Még a hét elején, ismeretlen tettes betört egy kerekegyházi tanyára, majd onnan ellopott egy LED televíziót, egy LCD televíziót, kettő laptopot és egy fényképezőgépet. A tulajdonosnak 700.000-Ft-os kára keletkezett.

A szolgáltató tett feljelentést a Kalocsai rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki szerda reggel Hajós külterületén megrongált egy trafót, abból alkatrészeket vett ki és a hűtésre szolgáló olajat is leengedte. A rongálással 1.400.000-Ft-os kár keletkezett.

Eljárás indult egy 44 éves luxemburgi férfi ellen embercsempészés bűncselekmény elkövetése miatt. Kedden éjszaka a stabil hőkamera segítségével a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei a határ közelében észleltek és elfogtak négy iraki és négy ismeretlen állampolgárságú, okmányokkal nem rendelkező személyt. A csoportban egy 6, egy 9 és egy 10 éves gyermek is volt. Az őrizetbe vett luxemburgi férfi elismerte, hogy a nyolcfős csoportot Ő segítette a tiltott határátlépésben. 

Kövessen minket a Facebookon is!