Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. június 9. 08:04 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain, szerdán 1 halálos, 1 súlyos sérüléses, 1 könnyű sérüléses és 1 anyagi káros baleset történt. 1 ittas vezetővel szemben volt rendőri intézkedés vezetői engedély elvételével.

Tegnap 11:40 időpontban egy 63 éves szegedi férfi az általa vezetett személygépkocsival úgy közlekedett Kisszállás felől Tompa irányába az 53. sz. főúton, hogy egy jobbra ívelő útkanyarulatban feltehetően rosszullét miatt áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol nekiütközött a szemből érkező 83 éves tompai férfi által vezetett személygépkocsiból és a hozzákapcsolt utánfutóból álló járműszerelvénynek. Utasként a járműben tartózkodott egy 74 éves tompai férfi. A szegedi férfi a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az utánfutóban szállított lovat a későbbiekben le kellett vágni. A gépkocsikban kb.: 2.000.000,- Ft kár keletkezett.

Ismeretlen tettes szerda reggelre egy Baján lévő lakásba a szomszéd kertkerítésén keresztül bement, miközben a lakásban aludtak az ott tartózkodó személyek, a záratlan udvari bejárati ajtón át a lakásból laptopot, karórát, készpénzt vitt el kb. 260.000,-Ft. értékben.

Bajai kollegáink keresik azt a tolvajt, aki szerdán délelőtt egy bajai családi házba a kerítés átmászását követően, a nyitott fürdőszoba ablakon át bemászott, és a lakásból arany ékszereket lopott el. Az okozott kár: 300.000,- Ft.

Kövessen minket a Facebookon is!