Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. június 15. 07:59 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Egy bátmonostori telephelyről lopott el ismeretlen négy darab alumínium pótkocsi oldalfalat. A bűncselekmény során keletkezett kár 400.000.-Ft.

Négy férfi és egy nő, román állampolgárok egy mezőgazdasági munkavégzéssel kapcsolatos elszámolási vita miatt tegnap este, karókkal és lapátokkal a kezükben megjelentek egy jakabszállási tanya tulajdonosánál, akit tettleg bántalmaztak. A támadók a sértett segítségére siető férfit és egy nőt is megütöttek. A bejelentést követően a kiérkező rendőrök a bűncselekmény után nem sokkal azonosították és elfogták azt az öt személyt, akik bántalmazták a sértetteket. Velük szemben a Kecskeméti Rendőrkapitányság felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt indított eljárást, őrizetbe vételük mellett. A támadás során a sértettek könnyebben sérültek.  

Tegnap, a hajnali órákban a Tompai Határátkelőhelyen kollégáink egy belépésre jelentkező Volvo típusú tehergépkocsi vámvizsgálatát kérték a Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársaitól, akik a műszeres vizsgálatuk során a tehergépkocsi vontatmányának alvázán egy személyt észleltek. A vizsgálat megállapította, hogy egy férfi utazott eddig az alvázon, okmányok nélkül. A 28 éves marokkói így akart országunk területére jutni. A tehergépkocsi vezetőjével szemben embercsempészés bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás. Az elfogott marokkói férfi őrizetbe került.

 

Kövessen minket a Facebookon is!