Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. július 1. 09:10 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Nyomozás indult ismeretlen tettes ellen, aki szerda délután egy záratlan kecskeméti ház szobájából, a tulajdonos távolléte alatt ellopott 600.000.-Ft-ot, valamint elvitt öt darab takarékbetétkönyvet, melyeken 18.000.000.-Ft volt elhelyezve.

Csalás bűntett miatt indult eljárás a Bajai Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki egy, a feljelentő szerint hamis weboldalon cukor értékesítését kínálta. A becsapott kft. ezen az oldalon keresztül rendelt 25 tonna cukrot, melynek vételárát előre át is utalta. A tettes a cukrot a mai napig nem szállította le, a tévedésbe ejtett gazdasági társaságnak 4 millió forint kára keletkezett.

A nyitott ablakon keresztül jutott a tolvaj egy kalocsai lakásba, majd onnan 2 millió forintot lopott el. A bűncselekmény szerda délelőtt történt.

Rongálás bűntettében nyomoz a Kiskőrösi Rendőrkapitányság, ugyanis ismeretlen tettes a sértett Páhin lévő házához tartozó 240 m² -es biokertjét gyomirtóval szennyezte be. A keletkezett kár 1.250.000.-Ft.

Tegnap délelőtt a járőr Vaskút település határában elfogott egy 20 éves afgán férfit, akiről az ellenőrzés megállapította, hogy nem rendelkezik úti okmánnyal. A férfi idegenrendészeti őrizetbe került.

Kövessen minket a Facebookon is!