Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2011. július 19. 07:37 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain hétfőn 1 súlyos sérüléses közlekedési baleset történt. Vasárnap este egy Ford személygépkocsi ajtóüvegét betörte valaki, és az autóból fényképezőgépet kiegészítőkkel és 50 db étkezési utalványt vitt el, összesen 120.000,- Ft értékben. A bűncselekmény elkövetésével egy 36 éves kecskeméti férfi gyanúsítható megalapozottan, aki őrizetbe is került.

Betörő járt hétfőn reggel egy 70 éves kecskeméti néni lakóházában és onnan kutatást követően 250.000,-Ft. készpénzt lopott el.

Hétfő reggelre betörtek egy Kecskeméten lévő lakatos műhelybe, és onnan hegesztő trafót, vasanyagokat loptak el. Az okozott kár: kb. 300.000,-Ft.

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy 70 éves garai férfi feljelentése alapján 2 fő ismeretlen tettes ellen, akik vasárnap 23:00 órakor átmásztak a kerítésén az udvarára, majd a házban az ágyban fekvő sértettet bántalmazva pénze átadását követelték, de mivel nem kapták meg, kutatást végeztek, majd érték nélkül távoztak.

Július 11. és 16. közötti időben a Vaskút és Gara közötti úgynevezett Bikapusztán található Kft. telephelyén lévő kapcsolószekrényt ismeretlen személyek szétverték, majd elektromos réz vezetékeket loptak el, kb. 300.000,-Ft. kárt okozva.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság tiltott kéjelgés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vett egy 41 éves kiskunhalasi nőt, aki tegnap Kiskunhalas lakott területén kívül az 53-as számú főútvonal mellett prostitúciós tevékenységet folytatott.

Kövessen minket a Facebookon is!