Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2011. július 25. 08:59 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain vasárnap 2 súlyos sérüléses közlekedési baleset történt. 1 ittas vezetővel szemben volt rendőri intézkedés vezetői engedély elvételével.

Nyomozás indult súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy 58 éves kiskunhalasi férfi feljelentése alapján egy 55 éves apa és 26 éves kiskunhalasi fia ellen.

Szombaton 20:00 óra körüli időben a sértett megjelent a feljelentett személyek tanyájánál. A tanya kapujában a férfi és az apa szóváltásba keveredtek. A sértett a vita és veszekedés közben, egy az addig a kezében tartott lécdarabbal az 55 éves férfi kezére ütött, mire az azonnal visszatámadt és verekedés kezdődött, miközben az apa a tanyában bent tartózkodó fiának kiabált segítségért. A fiatalember a kiáltásokra a házból kiszaladt. És ő is ütlegelni kezdte a férfit. Amikor felhagytak a bántalmazással a sértett gyalogosan elmenekült a helyszínről. A kórházban az elvégzett vizsgálatok eredményei alapján a sértett sérülése súlyos, életveszélyes, ezért az eljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Szombaton délután lefeszítette valaki a lakatpántot egy Madarason lévő családi házról, ahonnan szerszámgépeket, rádiósmagnót, kerékpárt vitt el, valamint a garázsban álló személygépkocsi első szélvédőjét betörte, és megkísérelte ellopni abból a rádiós-magnót. Az okozott kár: kb. 100.000,-Ft. A nyomozás során beszerzett adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével egy 18 éves katymári férfi megalapozottan gyanúsítható, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. Gyanúsítottkénti kihallgatását követően őrizetbe került.

A Kecskemét Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett bíróság elé állítás céljából egy 38 éves kecskeméti nőt, aki vasárnap délelőtt egy kecskeméti áruházban elfogyasztott 2 db, egyenként 0,5 dl vodkát, összesen: 338,-Ft. értékben, de a biztonsági szolgálat tetten érte.

Kövessen minket a Facebookon is!