Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2011. július 26. 09:21

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain hétfőn 3 könnyű sérüléses és 2 anyagi káros baleset történt. 1 ittas vezetővel szemben volt rendőri intézkedés vezetői engedély elvételével.

Kecskemét Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el sikkasztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy soltvadkerti férfi feljelentése alapján ismeretlen tettes ellen, aki július 16. és 25. közötti időben a Kecskeméten lévő irodájuk pénztárából átvett 430.000,-Ft. készpénzt munkadíj gyanánt, viszont ezzel az összeggel nem számolt el a mai napig sem.

Július 21. és 25. közötti időben befeszítették az ablakát egy kerekegyházi családi háznak, és onnan arany ékszert loptak el, 300.000,- Ft. értékben.

Kiskőrösi kollegáink keresik azt a tolvajt, aki 23.-ra virradóra Bócsán egy lakatlan tanya bekerítetlen udvaráról ellopott egy Forrás 2000 típusú permetező szivattyút, kb. 10 mázsa acélhuzalt, MTZ 82-ről leszerelte az önindítót, adagolót, generátort. A lopással okozott kár kb.: 1.000.000,- Ft. 

Kiskunfélegyháza Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy abonyi nő feljelentése alapján ismeretlen tettes ellen, aki április 18. és július 22. közötti időben, az elhunyt kiskunfélegyházi nagybátyja után örökölt, az ingatlanban található, 5 db festményt a keretéből kivágta, és azok helyére, a festmények fénymásolatát helyezte el. Az okozott kár: 500.000,- Ft.  

Kiskunhalasi kollegáink keresik azt a trükkös tolvajt, aki hétfőn 12 óra körüli időben megjelent egy 84 éves kiskunmajsai néni házánál, majd pénzváltás ürügyével becsalta a sértettet a lakásába, ezt követően a feljelentő figyelmetlenségét kihasználva a szobából ellopta a fotel ülőrésze és karfája között elhelyezett 300.000,- Ft készpénzét.  

Őrizetbe került egy 19 éves kecskeméti férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy vasárnap reggelre a Kecskemét, Szőlő utcában álló Polski Fiat 126 típusú személygépkocsit ellopta. Az autó értéke kb. 80.000,-Ft.

Eljárás indult a stabil hőkamera kezelő észlelése alapján 2 szerb és 1 koszovói állampolgárokkal szemben, akik tiltott határátlépést követtek el vasárnap. Két fő, akik rendelkeztek érvényes szerb magánútlevéllel, hétfőn 2 év kiutasítás mellett kitoloncolásra kerültek Szerbia területére Tompa Közúti Határátkelőhelyen. A koszovói állampolgár a BKMRFK Kiskunhalasi Őrzött Szállására került idegenrendészeti őrizetbe.

Kövessen minket a Facebookon is!