Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2011. augusztus 22. 15:06

Népszerű az új menü

Képgaléria
Népszerű az új menü
Miután tavaly megújult a kecskeméti Hotel Három Gúnár, az átalakítás kapcsán a Club Bellagio Sörözője a földszinten kapott helyet, külön bejárattal a Batthyányi utca felől. Ez a szórakozóhely továbbra is ideális feltételeket kínál azoknak a társaságoknak, amelyek szívesen kötik össze a baráti étkezést, sörözést, beszélgetést néhány biliárd vagy darts partival. És persze mindenkinek, aki felhőtlen szórakozásra vágyik. Néhány hete új meglepetéssel rukkolt elő a Club Bellagio, mégpedig egy mérsékelt áron kínál új menürendszerrel:

 

Hétfőtől péntekig háromféle levesből és hatféle főételből választhat, aki 11.30 és 13.30 között betér ebédelni a remek hangulatú sörözőbe. A speciális menüsor hamar népszerű lett, hiszen az ételek nagyon finomak, kiadósak, s a kibővült választékot is rendre úgy állítják össze, hogy mindenki találhasson benne kedvére valót.  

Amikor a minap arra jártunk, ezt a menüsort kínálta a Hotel Három Gúnár Club Bellagio Sörözője választékként az ebédelni betérő vendégeinek:

Levesek:

-         húsleves zöldségekkel és cérnametélttel

-         bajor burgonyaleves

-         hideg őszibarackleves

Főételek:

-         rántott csirkecomb falatkák friss kevertsalátával

-         cukkínis-gombás rakott tészta

-         tengeri halfilé rántva, vegyes körettel

-         brassói aprópecsenye savanyúsággal

-         bugaci pecsenye fűszeres cikkburgonyával

-         szezámmagos cukkíni tallérok rizzsel és tartármártással

És ennek a menünek az ára, mindössze 800 forint. Nem csoda, hogy nagyon hamar népszerű lett ez az étkezési forma is, ebben a gyönyörűen megújult vendéglátó komplexumban. Jó étvágyat!

Kövessen minket a Facebookon is!