Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2011. augusztus 26. 12:03

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, dr. Jeney Gábor atya elküldte a most következő vasárnap felolvasandó hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl. Ma este 8 órakor Nagy László Adrián orgonaművész és Zsemlye Sándor „Ki mit tud”-győztes szaxofonos hangversenye lesz templomunkban. A jótékonysági koncert bevételét a Piarista templom orgonájának felújítására fordítják. Kedden, augusztus 30-án, Bozók Ferenc piarista atya újmiséje lesz a Wojtyla Ház udvarán. Mindenkit szeretettel várnak.

Szeptember 1-jén, csütörtökön 10 órától ismét lesz közös rózsafüzér imádság a Hunyadivárosi Közösségi Házban. Részletek a plakátokon.

A héten lesz első csütörtök, első péntek. Csütörtökön a  Szentségimádás 5 órakor lesz.

A Kecskeméti Karizmatikus Közösségek gyógyító alkalmat szerveznek szeptember 3-án szombaton 15 órakor a Szentcsalád Plébánián. Részletek a plakátokon és a szórólapokon.

Szeptember 3-án és 4-én Kisboldogasszony napi búcsú lesz Petőfiszállás-Pálosszentkúton. Részletek a plakátokon.

Szeptember 8-án zarándoklat indul Máriapócsra a debreceni Szent Anna templom megtekintésével. A zarándokutat az Önkormányzat támogatja, így ára a belépőkkel és az ebéddel együtt 2.500.- Ft. Jelentkezni a plébánia irodájában, vagy a sekrestyében lehet szeptember 5-ig. Indulás 8-án 4.30-kor a Piarista templom elől.

A Máriakönnye-Vodicai nagybúcsú szeptember 10-11-én lesz. Részletek a plakátokon.

Október 15-én Budapesten lesz a Karizmatikus Megújulás országos találkozója, melyre különbusz indul városunkból. Jelentkezni a sekrestyében vagy a plébánia irodájában lehet 1.500.- Ft útiköltség befizetésével.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház