Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. szeptember 9. 10:05

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, dr. Jeney Gábor atya elküldte a most következő vasárnap felolvasandó hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl. Szeretettel várjuk azok jelentkezését, akik gyermekkorukban nem részesültek a keresztség, vagy a bérmálás szentségében, illetve nem voltak elsőáldozók. Jelentkezni a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában lehet.

Szentlélek Szeminárium lesz október 4.-től a Közösségi Házban. A jelentkezési lap elvihető a sekrestyéből, vagy a plébánia irodájából. További részletek a plakátokon.

A Mária Társulat szeptemberi zarándokútja 15-én, csütörtökön lesz Kerta és Sümeg útvonalon. Indulás reggel 6 órakor a volt Domus parkolóból. Mindenkit szeretettel várunk!

„Nyitott Templomok Éjszakája” lesz szeptember 17-én szombaton a Szentcsalád Plébánia Nagytermében. Részletek a plakátokon.

A Szentháromság temető Szent Kereszt búcsúja szeptember 18-án vasárnap délután 3 órakor lesz.

A ballószögi „Momentán Gyermek Musical Csoport” Pedro kocsmájában című előadása lesz a Szentcsalád plébánia nagytermében szeptember 24-én, szombaton 18 órakor. Jegyeket a Szentcsalád plébánia irodájában lehet vásárolni.

Hittanos gyermekeink tanévnyitó Veni Sancte szentmiséje szeptember 25-én vasárnap 9 órakor lesz.

Október 1-jén lesz a Nagymarosi Ifjúsági Találkozó, melyre különbusz indul városunkból. Jelentkezni a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában lehet a 2.000 Ft-os útiköltség befizetésével. További részletek a plakátokon.

Október 2-án vasárnap a fél 11-es szentmise keretében áldjuk meg a jubiláló házaspárokat templomunkban. Ezen a szentmisén a Kalocsa Kamarakórus végzi a zenei szolgálatot. Szeretettel várjuk azok jelentkezését, akik ebben az esztendőben kerek házassági évfordulót ünnepelnek. Jelentkezni a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában lehet.

Október 15-én Budapesten lesz a Karizmatikus Megújulás országos találkozója, melyre különbusz indul városunkból. Jelentkezni a sekrestyében vagy a plébánia irodájában lehet 1.500.- Ft útiköltség befizetésével.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház