Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. szeptember 16. 09:55 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénkben tegnap1 könnyű sérüléssel járó, és 3 anyagi káros közlekedési baleset történt.

Szerdán vagy csütörtökön betörtek egy kecskeméti lakásba, ahonnan számítógépet és készpénzt vitt el a tolvaj 300.000-Ft értékben.   

A Kalocsai Rendőrkapitányság a korábban elrendelt nyomozás kapcsán garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy 18 éves és egy 21 éves kalocsai férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy csütörtökön 01:00 óra körüli időben Kalocsán egy büfében, majd az épület előtt az utcán szóváltást követően bántalmaztak egy 26 éves kalocsai férfit, aki a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. 

Őrizetbe vettek kollegáink egy 22 éves kiskőrösi férfit, járművezetés az eltiltás tartalma alatt szabálysértés elkövetése miatt. 

Eljárás indult 2 szerb állampolgár ellen, akik tegnap kerültek ellenőrzésre Vaskút község déli kijáratánál. A gyalogosan közlekedő személyek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét igazolni nem tudták, ezért előállításra kerültek tiltott határátlépés miatt. Az Idegenrendészeti Osztály az egyik férfivel szemben korábban beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el, ezért ügyében büntető feljelentés indult, majd Kiskunhalas Őrzött Szállásra került idegenrendészeti őrizetbe. A másik szerb állampolgár érvényes magánútlevéllel rendelkezett, ezért kiutasítását követően átadásra került a szerb hatóságoknak.

Kövessen minket a Facebookon is!