Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. szeptember 30. 09:01 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain tegnap 1 súlyos sérüléses, 1 könnyű sérüléses és 5 anyagi káros közlekedési baleset történt. Ittas járművezetés miatt 1vezetői engedély került bevonásra.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétségének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.  Csütörtökön 12:21 órakor Szankon markolóval egy mezőgazdasági munkagép (felfüggesztett tárcsa) teherautóra felrakása közben a markoló a teherautóhoz szorította az ott lakó 57 éves férfit, aki a baleset következtében a helyszínen életét vesztette.   

Vasárnap és a tegnapi nap közötti időben betörtek egy Jánoshalmán található lakóházba, majd az ingatlanból elektronikai eszközöket, továbbá egy Piaggio típusú robogót és egy elektromos fűnyírót loptak el 300.000 Forint értékben.   

Szeptember 19-én délután egy kecskeméti lakás előtt bedobozolva és bezsákolva lévő ruhákat, műszaki cikkeket ellopta valaki. Az okozott kár 500.000 Forint. 

Bajai kollegáink keresik azokat a trükkös tolvajokat, akik tegnap délután egy 82 éves bajai néni lakásába radiátorszerelőnek kiadva magukat bementek, és figyelmét elterelve 500.000 Forint készpénzt loptak el.   

Tegnap őrizetbe került egy 23 éves kecskeméti férfi, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy eddig ismeretlen társával augusztus 08-án este Kecskeméten a Rákóczi úton lévő kerékpártárolóban lezárt állapotban lévő kerékpárt ellopta, melynek értéke 30.000,- Ft.   

Szerdán eljárás indult tiltott határátlépés miatt 2 pakisztáni állampolgárokkal szemben, akiket a járőr fogott el Kelebián a vasúti töltés mellett, és 1 tunéziai, valamint 1 szerb állampolgárral szemben. A Kiskunhalasi Őrzött Szállásra kiutasítást előkészítő őrizetbe vételre kerültek.

Tiltott határátlépést követett el még 4 koszovói állampolgár is, akiket Bácsborsód belterületén fogtak el kollegáink. Ők is a Kiskunhalasi Őrzött Szállásra kerültek, idegenrendészeti őrizetbe.

Kövessen minket a Facebookon is!