Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. október 6. 08:00 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
A Kiskőrösi Rendőrkapitányság bíróság elé állítás céljából őrizetbe vett egy 37 éves férfit, akiről az igazoltatásakor kiderült, hogy ittasan vezette személygépkocsiját. Ellenőrzésére szerda délután került sor, Kiskőrös belterületén. Ittas járművezetés vétsége miatt indult vele szemben eljárás.

Lopás bűntett gyanúja miatt indult eljárás egy 20 és egy 16 éves férfi ellen, akikről a kecskeméti nyomozók kiderítették, hogy október 04-én, az izsáki úti kórház kerékpártárolójából elloptak egy lakattal lezárt, schwinn-csepel típusú, 25 ezer forintot érő kerékpárt. A nyomozás azt is megállapította, hogy a gyanúsítottak több, hasonló jellegű bűncselekményt követtek el korábban, melyek feldolgozása folyamatban van. Mindketten őrizetbe kerültek.

A Bajai Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 15 éves hajósi fiatal fiút, aki kedden este Baján, az Árpád utcában elvette az egyik sértett mobiltelefonját, majd a másik kerékpárját. Ezek megtartása végett veréssel fenyegette meg a 17 és 18 éves sértetteket. A mobiltelefon és a kerékpár értéke eléri a 120 ezer forintot. A nyomozók a helyszíni adatok alapján azonosítani tudták a tettest, elfogása és kihallgatása után a fiatalkorú fiú őrizetbe került.  

Kövessen minket a Facebookon is!