Július 28. vasárnap, Szabolcs
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Hírek, események
  • Szegeden toboroz új regionális beszállítókat a Tesco-Idén második alkalommal tart Regionális Beszállítói Fórumot az áruházlánc
Hírek, események 2011. október 12. 15:34

Szegeden toboroz új regionális beszállítókat a Tesco-Idén második alkalommal tart Regionális Beszállítói Fórumot az áruházlánc

Budaörs, 2011. október 12. – A Tesco 2011. november 17-én, Szegeden rendezi meg következő, immáron ötödik Regionális Beszállítói Fórumát, melynek keretében Bács-Kiskun, Békés és Csongrád megye helyi termelőivel szeretne megismerkedni. A fórumra a már megszokott termékkategóriákat előállító cégek mellett a zöldség- és gyümölcstermelőket is várják.

A Tesco a hazai beszállítók legnagyobb partnereként 2009 őszén indította el Regionális Beszállítói Fórum programját annak érdekében, hogy megismerjen olyan helyi beszállítókat, amelyek ez idáig méretüknél vagy termelési kapacitásuknál fogva nem válhattak partnereivé. A kezdeményezéssel az áruházlánc a magyar kis- és középvállalkozásokat szeretné segíteni, így továbbra is arra törekszik, hogy támogassa a hazai termékek elterjedését a nemzeti és akár a nemzetközi piacokon is. A vállalat ez idáig négy Regionális Beszállítói Fórumon, összesen tizenhárom megye kis- és középvállalkozásaival folytatott párbeszédet, amelyek eredményekéntmár közel 300 hazai termék kapható számos Tesco áruházban.

 

A következő, idei második Regionális Beszállítói Fórum 2011. november 17-én, Szegeden kerül megrendezésre, amelyen Bács-Kiskun, Békés ésCsongrád megye kis- és középvállalkozóival szeretne megismerkedni a Tesco. A fogyasztói igényeket figyelembe véve az áruházlánc kibővítette a termékkategóriák körét, így a novemberi fórumon immáron a zöldség- és gyümölcstermelő cégeket is várja a többi, már megszokott kategóriákat (csemege hús, tejtermék, pékáru, tésztafélék, konzervek, sütési segédanyagok, valamint bor és más szeszes italok) előállító vállalkozások mellett. A fórumon az érdeklődők röviden bemutathatják cégüket, termékeiket és személyesen beszélhetik meg a felmerülő kérdéseiket a Tesco vezetőivel.

 

A Regionális Beszállítói Fórum hozzájárul ahhoz, hogy a jó minőségű magyar árukat előállító termelők fennmaradjanak, megerősödjenek, a vásárlók pedig kedvenc helyi termékeikkel találkozhassanak a Tesco áruházak polcain is.

 

A fórumon való részvétel ingyenes, nem kell hozzá mást tenni, mint visszaküldeni a kitöltött jelentkezési lapot, amely letölthető a Tesco weboldaláról:http://tesco.hu/magunkrol/beszallitoi-forum.

  

A Regionális Beszállítói Fórumra 2011. október 26-ig várja a Tesco a vállalkozások jelentkezését.

Kövessen minket a Facebookon is!