Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. október 20. 08:04 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
A sértett Lakitelek külterületén lévő erdejéből vágott ki és vitt el 30 m³ fát ismeretlen tettes. A feljelentés szerint a lopás október 01. és október 17. közötti időben történt. Az okozott kár 450 ezer forint.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki október 11. és október 14. közötti időben a kiskunfélegyházi repülőtérről ellopott egy zárt rendszerű, konténerbe épített, 10 m³-es mobil benzinkutat. A bűncselekménnyel okozott kár közel 5 millió forint.

Sikkasztás bűntett miatt indult eljárás egy bajai kft. ügyvezetője ellen, aki 2010 évben a gazdasági társaság követeléseit a feljelentő banknak engedményezte, mely alapján a bank megkísérelte behajtani a tartozásokat. Ennek során tíz adós úgy nyilatkozott, hogy az engedményezésről szóló értesítés kézhezvételét követően, kifizették a tartozásukat a kft. fele. A tíz adós összesen 9.975.525-Ft-ot fizetett ki, mellyel a szerződés szerint három napon belül el kellett volna számolnia az ügyvezetőnek a bank fele, amit azonban nem tett meg, sőt a tartozás összegével sajátjaként rendelkezett. A Bajai Rendőrkapitányság vizsgálja a sikkasztás körülményeit.

Kövessen minket a Facebookon is!