Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. november 4. 07:46 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Lopás bűntett miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen, aki csütörtök délután Kiskunmajsán, betört az Ötfa dűlőben lévő lovas ingatlanba. A tolvaj az egyik szobából 4 millió forintot és 2 ezer eurót lopott el. A bűncselekménnyel okozott kár 4.600.000-Ft. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vizsgálja a lopás körülményeit.

Egy 22 éves szerb férfi tegnap délután, egy személygépkocsi utasaként jelentkezett belépésre Tompa közúti határátkelőhelyen.  A szerb magánútlevelének az ellenőrzése során kollégáink megállapították, hogy a férfit testi sértés bűncselekménye miatt a BRFK XI. kerületi Rendőrkapitánysága körözi. Elfogtuk és előállítottuk a szerb körözött férfit.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 62 éves kecskeméti férfit, aki tegnap a lakása előtt a DÉMÁSZ szerelőjét a házában lévő villanyóra leszerelése miatt, előzetes szóváltást követően arcon ütötte. A megtámadott szerelő visszaütött, amire a gyanúsított rúgással válaszolt és a kocsiba ülő szerelőt egy karóval ismételten megütötte. A 62 éves férfit a rendőrség elfogta, ellene a Kecskeméti Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt indított eljárást.

Kövessen minket a Facebookon is!