Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. november 4. 12:43

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, dr. Jeney Gábor atya elküldte a most következő vasárnap felolvasandó hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl.

Minden hétfőn 3-tól 6 óráig Szentségimádás van templomunkban. Holnaptól a bibliaóra 5 órától kezdődik a Keresztelő Kápolnában. A „Jákob kútja” közbenjáró imaszolgálat következő alkalma november 9-én szerdán este 6 órakor lesz a Szentcsalád plébánián. Várjuk mindazokat, akik szeretnék, hogy testi-lelki problémáikért imádkozzanak! Részletek a plakátokon.

November 13-án, vasárnap Erzsébet-kenyér osztás lesz templomunkban a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében.

November 13-án 16 órakor a kecskeméti katolikus iskolák összevont érseki szentmiséje lesz templomunkban.

November 18-án, pénteken este fél 7-kor a Szent Efrém férfikar jótékonysági hangversenye lesz a Szentcsalád templom nagytermében. Részletek a plakátokon.

November 19-én, szombaton egyházmegyei családtalálkozó lesz Baján. Részletek a plakátokon.

Erzsébet-Katalin Bál lesz november 19-én szombaton 19 órától a Szentcsalád Plébánia nagytermében. Részletek a plakátokon.

November 20-án, vasárnap 10 órakor lesz a Czollner téri Szent Erzsébet templom búcsúja.

Az új képviselőtestület jelöltjeinek listája és a választás tervezett lebonyolítása megtalálható a plakátokon. A képviselőjelöltekre nov. 20-ig lehet szavazni a sekrestyében vagy az irodában.

Közeledik az év vége. Akik még nem rendezték egyházi adójukat, kérjük, tegyék meg a plébánia irodájában vagy a sekrestyében!

Kövessen minket a Facebookon is!