Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. november 15. 07:57 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Egy áramfejlesztőt lopott el ismeretlen tettes október 21. és november 11. közötti időben egy kiskunfélegyházi kft. telephelyéről. Az okozott kár 300 ezer forint.

Hétfőre virradóra, valaki betört egy soltszentimrei telephelyre és onnan 500 liter gázolajat, valamint három darab akkumulátort lopott el. A sértettnek okozott kár 390 ezer forint.

250 darab, körülbelül 30 köbméternyi akácfát vágott ki és lopott el a tolvaj egy Ladánybene határában lévő erdős területről. Az okozott kár 500 ezer forint.

Nyomozás indult az ellen a két ismeretlen tettes ellen, akik tegnap délután Kecskeméten egy ékszerüzletből, vásárlást színlelve, az eladásra kitett gyűrűs tálcát ellopták. Az egyik elkövető az üzlet biztonsági zsilip ajtaját fogta addig, míg a másik a gyűrűkkel teli tálcával szaladt el. A tulajdonosnak okozott kár 2 millió forint. A Kecskeméti Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt indított eljárást a két tolvaj ellen.

Az elmúlt napokban, eddig ismeretlen személy egy bajai tanya melletti erdőből kivágott és ellopott közel 200 m³ akácfát. Az erdő tulajdonosának 720 ezer forintos kára keletkezett.

Kövessen minket a Facebookon is!