Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2011. november 18. 08:30

Adományok Szent Erzsébet asztalára - első állomás a TESCO

Képgaléria
Adományok Szent Erzsébet asztalára - első állomás a TESCO
November 17-e délután elindult a Boldog Karol Wojtyla Barátság Központ adventi gyűjtése. Első állomása a kecskeméti „nagy” Tesco volt, melyet Halász Adrienn, kereskedelmi-személyzeti igazgatónak köszönhetünk. Az adományokat a város szegényeinek gyűjtjük a főtér étkeztetésekhez és karácsonyi ajándékokhoz, ezzel is szeretnénk egy kicsit megkönnyíteni a téllel járó nehézségeket. A délután nagyon eredményes volt sok tartós élelmiszer gyűjt össze gondozottjainknak. Az adományok között volt cukor, liszt, sütemény, kenyér, rizs, konzervek. A Wojtyla Ház következő gyűjtési pontja a Szil-Coop áruház bejárata lesz 18-án, délután és 19-e reggel. Várunk minden kedves támogatónkat.

Kedves Támogatónk!

Szeretettel köszöntjük a kecskeméti Boldog Karol Wojtyla Ház közössége nevében. Befogadóink jóvoltából Szent Erzsébet oltalma alatt gyűjtünk a rászorulóknak; szegényeinknek, betegeinknek, nélkülözőinknek.

Közeleg Advent, itt kopogtat a kapunkon Tél Tábornok a mínuszaival. Népkonyhánkon megduplázódik a napi étkezők száma. Fűteni kell, meleg ruha szükséges, a gyógyszer sem hiányozhat.

Kérjük, hogy vásárláskor gondoljon ránk is! Amit nélkülöző barátainkra szán, vásárolja meg és távozáskor tegye bele a kosarainkba!

Az ünnepekre ezúton kívánunk Istenáldást, boldogságot, jó egészséget! Mindenkor szeretettel várjuk intézményünkben.

A Wojtyla család nevében köszönti:

Farkas József

alapító, igazgató


Tel.: 30/925-1654

E-mail.: [email protected]

Cím.: Kecskemét, Wojtyla tér 1.


 

Az adventi sátras szeretetvendégség

szervezésünkben

másfél évtizedes tradíciót hordoz.

Helyszíne: Kecskemét főtere,  illetve a Wojtyla tér.

 

A programsor keretében idén december 3.-ától 2012. január 31.-éig – minden szombaton, vasárnap, illetve az ünnepnapokban is – megterítünk a rászorulóknak. Ezeken a napokon már a délelőtti óráktól kínáljuk az éhező szegényeket forró teával, süteménnyel, zsíroskenyérrel, szaloncukorral. Az ételosztás 12 órakor kezdődik. Egytálételt, süteményt és egyéb, az ünnepekben, illetve a téli napokon nélkülözhetetlen kellékeket, ajándékokat adunk a szegényeknek, műsorral színesítve, jeles személyiségekkel együttműködve.

 

A rendezvény fővédnökei, segítői:

Dr. Bábel Balázs Kalocsa-Kecskeméti érsek,

Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke,

Dr. Zombor Gábor, Kecskemét polgármestere.

 

A Wojtyla Ház Aktivista Köre

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház