Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2012. február 9. 09:21 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Egy nyitott tehergépkocsi fülkéjéből lopott el a tolvaj egy pénztárcát, benne 255 ezer forint készpénzzel és személyes iratokkal együtt. A tehergépkocsi Kecskeméten, az Izsáki úton egy parkolóban állt tegnap a délutáni órákban, amikor a bűncselekmény történt. Lopás bűntett miatt indult eljárás a Kecskeméti Rendőrkapitányságon. A helyszíni adatok alapján a bejelentést követően nem sokkal a nyomozók a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két férfit elfogták, majd a 27 és 23 éves kecskeméti férfit gyanúsítottként hallgatták ki. Mindketten őrizetbe kerültek.

Ismeretlen tettes betört tegnap Kecskeméten, egy Győzelem utcai patikába, majd a bútorszéf felfeszítése után 2.140.000-Ft-ot lopott el abból. A tettes a patika ablakát betörve jutott az üzletbe. A Kecskeméti Rendőrkapitányság vizsgálja a lopás körülményeit.

Őrizetbe került egy korábban elrendelt nyomozás kapcsán egy 32 éves kecskeméti férfi, aki néhány nappal ezelőtt késsel a kezében a munkabérének megszerzése érdekében megjelent egy kecskeméti ingatlannál, ahol az ott lakó férfitől és nő társától a ki nem fizetett munkabérét követelte, majd ezután nyomatékul összetört egy televíziót, egy mobiltelefont, egy laptopot és betört egy ajtóüveget. A gyanúsított 17 ezer forintnyi munkabérét akarta megszerezni. A rongálással azonban 139 ezer forint kárt okozott. A nyomozóhatóság vizsgálja a bűncselekmény körülményeit a gyanúsított őrizetbe vétele mellett.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 42 éves lakcím nélküli férfit is, aki a nyomozás adatai szerint azzal gyanúsítható, hogy tavaly decemberben betört egy tiszakécskei tanyába, majd onnan konyhai eszközöket lopott el 10 ezer forint értékben. A gyanúsított ezt követően betört egy másik tiszakécskei tanyára is, majd onnan egy Audi személygépkocsihoz tartozó váltót, vízszivattyút, használaton kívüli hűtőt és alumínium alkatrészeket lopott el közel 100 ezer forint értékben.

Kövessen minket a Facebookon is!