Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2012. február 15. 14:16

Szombaton először lesz Tesco FittAréna Kecskeméten!

Szombaton először lesz Tesco FittAréna Kecskeméten!
Február 18-án, szombaton 6 órán keresztül tartanak órákat a hazai fitneszvilág legnépszerűbb előadói a kecskeméti 1. Tesco FittArénán. A Messzi István Sportcsarnokban változatos fitnesz és aerobik program, Életmód Expo és Fitnesz Park várja a résztvevőket. Ez lesz Kecskemét legfittebb napja - a programra előzetesen elkelt minden jegy!

Az eseményt Szentgyörgyi Romeo hatszoros aerobic világbajnok KickBoksz edzése nyitja meg. 2011 férfi prezentere, Katus Attila Best Body tréninget tart. Varró Gyula koreografált Aerobik Performance órával készül. Tatarek Rezső New Ironbox Cross köredzést fog tartani, ahol hat különböző gyakorlattípust végezhetnek a résztvevők. 2011 női prezentere, Rubint Réka és Schobert Norbert idén újra közösen tartanak Aerobic mix-et, DJ Bárány élőben kíséri őket.
„Egy nagyon látványos órával készülünk” - mondta Rubint Réka a kecskeméti 1. Tesco FittArénáról. „Norbi klasszikus aerobik elemeket, én pedig nagyon kemény, alakreform-karcsúsító gyakorlatokat fogok vinni. Minden olyan embernek szánjuk ezt az órát, akik a mozgásban örömüket lelik, hiszen a legfontosabb azért mozogni, hogy ez az öröm forrása legyen.”
A fergeteges hangulatú fináléról Vieira Lívia és a Zumba Fitness Party gondoskodik .
A szünetekben sem áll meg a program, lesz Body-Balls és BOSU bemutató is.

A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden megvásárolt belépőjegy árából 160 forintot adományoz a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet javára.

Ezen a télen még egy vidéki helyszínen lehet részt venni az év legfittebb napján! Kecskemét után Debrecen is csatlakozik a Tesco FittAréna programsorozathoz.

Kövessen minket a Facebookon is!