Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2012. február 26. 10:44

Kecskeméten báloztak a vadászok

Képgaléria
Kecskeméten báloztak a vadászok
Nem lőttek bakot az Országos Magyar Vadászkamara Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezete, a Bács-Kiskun Megyei Vadászszövetség, és a Városföldi Vadásztársaság negyedik (Bács-Kiskun) megyei vadászbáljának szervezői… A szombat esti program hangulata – és a „vadász” vacsora – ugyanis kitűnő volt a Három Gúnár Rendezvényházban.

A gasztronómiai élvezetekből kis ízelítő: borókás vadpástétom körtés zellersalátával, kecskesajtos cukkini rolád szarvas sonka chips-szel. Fácánbecsinált leves, vadhúsleves gazdagon, szarvas szeletek „Fővadász” módra, mandulás burgonya krokettel, vörösboros vaddisznópörkölt dödöllével, végül vegyes sültes tál. Desszertként pedig csokoládé moussal töltött tésztakosár erdei gyümölcsöntettel, illetve gemenci gesztenyés béles, forró meggymártással kedveskedtek a báli vendégseregnek.

A negyedik vadászbál fővédnöke Dr. Bagó Zoltán európai parlamenti képviselő volt. A vendégek fogadását követően vadászkürtszó nyitotta meg a mulattságot, majd a vacsora és a szórakoztató műsor következett. A vendégek pedig nem csak táncolhattak ezen az estén, hanem erre az alkalomra kitelepült roulette, póker, és black jack asztalok mellett tehették próbára – persze csak fedezet nélküli zsetonokkal – a szerencséjüket.

A vadászok – és persze a „nem vadászok” is – vasárnap hajnalig mulattak a Három Gúnár Rendezvényházban.

                                                                                                                                N.N.M.

Kövessen minket a Facebookon is!