Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2012. március 6. 08:47 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Egy kecskeméti telephely kapunyitó motorját lopta el ismeretlen hétfőre virradóra. A tettes a lopás során megrongálta a kapunyitó rendszert. A feljelentés szerint a lopással 300 ezer forint kárt, a rongálással további 50 ezer forint kárt okozott a sértettnek a tolvaj.

Eddig ismeretlen tettes a feljelentés szerint vasárnap délután Kecskeméten, a Noszlopy Gáspár parkban a sértett válláról lekapta a táskáját és azzal kerékpáron elmenekült. A női táskában 150 ezer forint készpénz, személyes iratok, bankkártya és két mobiltelefon is volt. A lopással okozott kár 1 millió forint. A Kecskeméti Rendőrkapitányság vizsgálja a lopás körülményeit.

Baján, egy nyitott, kerítés nélküli építési területről lopott el a tolvaj egy 250 ezer forintot érő, elektromos szerszámgépet. A feljelentés szerint a lopás március 02. és március 05. közötti időben történhetett.  

Az ajtót befeszítve jutott be a tolvaj egy kalocsai lakásba még március 02-án. Arany ékszert, kettő darab fényképezőgépet, valamint egy bőrtáskát lopott el a tettes. A sértettnek 400 ezer forint kára keletkezett.

Szerszámgépeket, kábeleket, gumiabroncsokat, valamint egy LLW-689-frsz-ú, Nissan típusú tehergépkocsit lopott el a tettes hétfőre virradóra egy kiskunfélegyházi kft. telephelyéről. Az elsődleges adatok szerint a lakatot lefeszítve jutott a tettes a telephely területére. Az okozott kár eléri a 10 millió forintot.

Kövessen minket a Facebookon is!