Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2012. március 7. 09:50 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
A kerítést kibontva jutott a tolvaj egy kiskőrösi telephelyre, majd onnan mosogatógépet, futószalagot, valamint egy kb. 7 méter magas alumínium kéményt lopott el. A feljelentés szerint a bűncselekmény hétfőre virradóra történt. Az okozott anyagi kár 2,5 millió forint.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vett három nőt, akik az 54-es számú főút mellett, illetve Kecskemét területén tiltott kéjelgés szabálysértését követték el. Őrizetbe került egy 24 éves férfi is, aki ellen a Szombathelyi Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. A kecskeméti férfit embercsempészés bűncselekménye miatt keresték.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt őrizetbe vett egy 71 éves férfit, aki azzal gyanúsítható, hogy tegnap kunfehértói lakásán bántalmazta feleségét, majd bezárta a fürdőszobába, annak ajtaját egy baltával betörte, mellyel, egy alkalommal megkísérelte megütni. Az ütést a sértett a kezével elhárította. A szomszédok siettek a sértett asszony segítségére. Gyanúsítotti kihallgatását követően a nyomozóhatóság őrizetbe vette a kunfehértói férfit.

Kövessen minket a Facebookon is!