Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2012. március 13. 08:20 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain hétfőn 1 súlyos valamint 6 anyagi káros baleset történt. 1 ittas vezetővel szemben volt rendőri intézkedés, vezetői engedély bevonásával.

2011. november 01. és a tegnapi nap közötti időben egy ladánybenei akácerdőből kivágtak, majd elloptak 14 szál akácfát kb.:600.000,-Ft. értékben.

Kecskeméti Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett egy 26 éves kecskeméti és egy 17 éves szabadszállási nőt, akik az 54-es főút mellett tiltott kéjelgés szabálysértést követtek el.     

Kecskeméti Rendőrkapitányság tegnap este őrizetbe vett egy 30 éves kecskeméti férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy néhány perccel korábban a Kecskemét, Burga utcában parkoló taxi jobb első ablakát betörte, majd ellopott egy arany karkötőt, illetve többféle, különböző pénzérmét kb. 22.000,-Ft. értékben. Megkísérelte továbbá ellopni a gépkocsiba szerelt URH rádiót és a taxiórát, azonban megzavarták, így a helyszínről elmenekült. A veszélyeztetett érték: 200.000,- Ft., rongálási kár: 30.000,- Ft. A helyszínre irányított rendőrjárőr a férfit a közelben elfogta és előállította, majd gyanúsítottként kihallgatták.  

Tegnap délután őrizetbe került még egy kecskeméti férfi, aki férfi társával február 29-én egy Kecskemét, borbási tanyába betört, majd onnan hosszabbító kábelt, szerszámos ládát sarokcsiszolót, szerszámokat, illetve egyéb vashulladékokat vitt el összesen kb. 150.000,- Ft értékben. A rongálással kb. 15.000,- Ft kár keletkezett. Továbbá azzal is gyanúsítható, hogy március 09.-én ismételten megjelent társaival – egy férfivel és egy nővel – ezen a tanyán és onnan különböző fémhulladékokat lopott el összesen 100.000,- Ft értékben.

Őrizetbe vettek kollegáink egy 30 éves kecskeméti férfit, aki ellen a Kecskeméti Városi Bíróság elfogató parancsot adott ki, valamint egy 21 éves kecskeméti férfit, aki ellen a Kiskunfélegyházi Városi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.

Kiskunhalasi Rendőrkapitányság korábban elrendelt nyomozás kapcsán őrizetbe vett egy 41 éves jánoshalmi férfit, aki ellen korábban is több alkalommal folytattak vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt büntető eljárást.

Kövessen minket a Facebookon is!