Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2012. március 13. 10:01

Két keréken gyorsabb, olcsóbb, egészségesebb

Két keréken gyorsabb, olcsóbb, egészségesebb
A betoppanó tavasz egyre több kerékpározót csal a szabadba Kecskeméten is. A kellemes idő és a kellemetlen benzinárak sokakat ráébresztenek arra, hogy a biciklizés valójában egészség- és pénztárcakímélő, remek módja a közlekedésnek. Három-négy tankolás árából már egy kiváló kerékpárt vásárolhatunk, amivel gyorsabban célba juthatunk Kecskeméten, mint autóval. Gondoljunk zsúfolt közútjainkra, az útfelbontások és közlekedési lámpák sokasága által lassított tempóra, amikor a volánt szorongatva szitkozódunk!

 

A leggyorsabb, legolcsóbb és leginkább környezetbarát közlekedést választók figyelmébe ajánljuk a Bringa Centrum néven ismert, kecskeméti Trombita utcai kerékpárüzletet. Itt egy helyen minden megtalálható. Electra, Capriolo, Gepida, Neuzer, Kelly’s Koliken, Kross, Mali, Mongoosse, Monocikli, Schwinn-Csepel… - Ezernyi remek kerékpártípust rejtenek ezek a márkanevek. De ebből a szaküzletből az sem távozhat üres kézzel, aki valamilyen kiegészítőt, tartozékot vagy alkatrészt keres kétkerekűjéhez.

- Valóban tavasszal kezdődik a jelentősebb érdeklődés a kerékpárok és az alkatrészek, kiegészítők iránt, ami kitart a melegebb hónapokban – tájékoztatta lapunkat Banó József üzletvezető. - Változatlan a strapabíró, megbízható Schwinn-Csepel bicikli népszerűsége, hiszen kiváló az ár-érték aránya. A legolcsóbb 27 ezer forintos kerékpártól a 750 ezer forintosig, jelentős nálunk az árak skálája, de ez azt is jelzi, hogy milyen széleskörű a kínálatunk. Ahogy más árucikkeknél, a bicikliknél is sok minden múlik a márkán, illetve a felszereltségen. Mert az egyiken például kontrafék van, a másikon meg olajos tárcsafék. Az Electra például olyan, mint autók között a Jaguár. Hangoztatjuk is, hogy gyerekektől az idősekig, kezdőktől a profikig, itt mindenki megtalálja a számára megfelelő kétkerekűt.

- Most indulok a fővárosba, a hétvégi Bringaexpora, ahol 6500 négyzetméteren, mintegy 60 gyártó mutatja be új termékeit a Hungexpo B pavilonjában. Szaküzletünk tavaszi árait ez a seregszemle is befolyásolja, hiszen itt kiderül, hogy mennyiért tudjuk beszerezni az új típusokat, új márkákat. Tehát érdemes betérnie hozzánk mihamarabb annak, akit az újdonságok érdekelnek.  

- Akcióink közül évek óta a legnépszerűbb, amikor új kerékpár vásárlása esetén a használt bringát beszámítjuk. Rendszeres az is, hogy a külső és belső bicikligumik árából 25% engedményt adunk.Új kétkerekű vásárlása esetén ajándékot adunk, ha a vevő felkeres bennünket a Facebbok-on.

- Az elmúlt hetekben bővült szaküzletünk alapterülete. Az átalakításoknak köszönhetően, még nagyobb árukészletet tudunk raktározni, és a műhelyünk is tágasabb lett, ahol a használt bringák szervizelése, felújítása történik. Ez az egyik legkeresettebb szolgáltatásunk, amit igyekszünk mindig rövid határidőn belül elvégezni. A kerékpárok egyedi, igény szerinti összeszerelésére is vállalkozunk, szaktanácsért pedig bárki, bármikor, bátran fordulhat hozzánk.

 

Bringa Centrum

Kecskemét, Trombita u. 2

Telefon/Fax: 76/322-526

E-mail: [email protected]

Honlap: www.kecskemetibringa.hu

Nyitva tartás:

Hétfőtől péntekig 9-től 18 óráig

Szombaton 9-től 12 óráig 

Kövessen minket a Facebookon is!