Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2012. március 13. 10:04

Családok vasárnapi örömebédje

Családok vasárnapi örömebédje
„Hideg sültek vegyesen, szárnyas májjal töltött tojás franciasalátával, házi pástétom zeller salátával, húsleves májgaluskával, bográcsgulyás csipetkével, tintahal karikák orly módra, sokás-gombás gnocci, penne carbonara, rántott gomba, csülkös-pacalpörkölt, harcsapaprikás galuskával, erdélyi rakott káposzta, kunsági pulykapecsenye, rablóhús nyárson, házi disznótoros, pangasius szeletek dubarry módra, rántott sertésszelet, csirkemell szűcsmester kedvére, rántott csirkemáj csirkemell csíkok párizsiasan, házi somlói galuska, Gundel-palacsinta…” - Gondolná valaki, hogy fentebb most nem egy népszerű szakácskönyv tartalomjegyzékét soroltuk fel, hanem a Kecskeméti Három Gúnár Rendezvényház legutóbbi, vasárnapi Sunday Lunch étlapjából idéztük néhány részletet?

 

A világszerte kedvelt, angol nyelvterületről származó szabadszedéses vendéglátóforma, a vasárnapi örömebéd intézményesítésével már évek óta töretlen sikert arat rendezvényházában a Három Gúnár. Ami nem csoda, hiszen vonzó ebben a kínálatban, hogy mérsékelt áron 25-30 étel közül válogathat a kedves vendég. A káprázatos bőség és a csodálatos íz világ pedig, visszacsalogat mindenkit, aki egyszer ide betért.

Kecskemét belvárosában ennek a terülj-terülj asztalkám rendszernek a meghonosítása remek ötlet volt, bár nem lehet könnyű feladat éveken át megtartani ezt a színvonalat. Mondhatni: ez igazi vendéglátói kihívás, és méltán dicséri a Három Gúnár szakácsainak mesteri felkészültségét.

A Sunday Lunch a jövőben is biztos menedéke marad az éhes családoknak, az ínyenc vendégeknek. A házigazdáktól tudjuk, hogy minden vasárnap szeretettel várják rendezvényházukba (Kecskemét, Festő út 8.) az érdeklődőket, ahol 12-től 15 óráig korlátlan mennyiségben válogathatnak a gazdag kínálatból. A szabadszedéses ebéd ára 2.200 Ft/fő, gyermekeknek hatéves korig nem kell fizetni, 6-12 éves korig 1.300 Ft/fő. Üdülési csekket, Szép Kártyát (OTP, MKB, K&H), étkezési kártyát és utalványt elfogadnak (Ticket Restaurant/Edenred, SodexoPass, Cheque Dejeuner, Posta Paletta, Erzsébet utalvány).

 

Előzetes asztalrendelés ajánlott!

Kapcsolat: 6000 Kecskemét, Batthyány u. 1-7.,

Tel.: 76/483-611, Fax: 76/481-253

E-mail: [email protected]

Kövessen minket a Facebookon is!