Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2012. március 14. 07:04 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénkben kedden 1 könnyű sérüléses, és 1 anyagi káros közlekedési baleset történt.

Tegnap délután befeszítették az ablakát egy kecskeméti lakóháznak, és onnan készpénzt és arany ékszert vitt el a tolvaj, kb. 370.000,-Ft. értékben. A rongálással okozott kár kb. 30.000,-Ft.

Egy 79 éves mélykúti néni tett feljelentést ismeretlen tettesek ellen (2 fő), akik tegnap reggel megjelentek a lakásánál, hogy gépkocsijuk műszaki vizsgáztatásra sürgősen 10.000,-Ft-ot szeretnének kölcsön kérni. Ezt követően a néni a kazánházban tartott pénzéből a 10.000,-Ft.-ot átadta, majd az elkövetők a figyelmét elterelték, és a kazánházból ellopták az ott lévő további 1.600.000 Forintot is.   

A Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 56 éves kecskeméti nőt, mivel ellene a Kecskeméti Városi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.  

Szabálysértési őrizetbe vettek kollegáink egy 24 éves kecskeméti nőt, aki tegnap a Kecskemét, Külső Szegedi úton, az úttesten állva, az arra közlekedőknek félreérthetetlen módon jelezte, hogy anyagi ellenszolgáltatásért szexuális kapcsolatot létesít. Cselekményét védett övezetben követte el, majd az abbahagyásra irányuló rendőri felszólítás ellenére is folytatta azt.   

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 21 éves csengődi férfit, aki ellen a Kecskeméti Törvényszék BV. Csoportja, valamint a Kecskeméti Törvényszék elfogatóparancsot adott ki.  

Kövessen minket a Facebookon is!