Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2012. március 19. 06:47 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult eljárás eddig ismeretlen két fiatal kő ellen, akik vasárnap hajnalban Kecskeméten, egy Kápolna utcai szórakozóhely előtt bántalmazták a feljelentőt és annak testvérét. Mindketten könnyű sérüléseket szenvedtek. A verekedést szóváltás előzte meg, majd a két ismeretlen nő azt követően elmenekült a helyszínről.

Vasárnap este, Kecskemét-Katonatelep egyik presszója udvarán négy külföldi állampolgár szóváltás után ütlegelni kezdett egy katonatelepi és egy kecskeméti férfit, akik könnyű sérülést szenvedtek. A csoportosan elkövetett garázdaság bűntettében, ismeretlen tettesek ellen indult nyomozást a Kecskeméti Rendőrkapitányság folytatja le.     

Nagyobb anyagi kárt okozó rongálás bűntett miatt indult eljárás az ellen az ismeretlen kutyatulajdonos ellen, akinek állatai március 17-én, Bácsbokodon, egy bekerített tanyában 13 darab anyajuhot, valamint 8 darab bárányt öltek le. Az okozott anyagi kár eléri az 500 ezer forintot. A Bajai Rendőrkapitányság vizsgálja a bűncselekmény körülményeit.

Kövessen minket a Facebookon is!