Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2012. március 20. 08:22 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Kecskeméten, egy alsószéktói tanyába tört be ismeretlen tegnap délelőtt. A sértett a betörés észlelése után azonnal értesítette a rendőrséget. A feljelentés szerint a tolvaj 2 darab laptopot, valamint arany ékszert lopott el, megközelítőleg 500 ezer forint értékben. A kiérkező rendőrök a beszerzett adatok és bizonyítékok alapján egy 34 éves kecskeméti férfit fogtak el még tegnap, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. Elfogásakor kiderült, hogy egy másik eljárásban a Kecskeméti Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetése miatt rendelt el ellenne elfogatóparancsot, így a férfi őrizetbe került.

Őrizetbe került egy 33 és egy 45 éves csépai férfi is, akiket a kecskeméti nyomozók azzal gyanúsítanak, hogy tavaly márciusban egy nyárlőrinci tanyáról elloptak egy szarvasmarhát 1 millió forint értékben. A kihallgatásukat követően a Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vette a két férfit.

Nyomozás indult ismeretlen tettesek ellen, akik egy 84 éves kiskunhalasi nénihez megtévesztéssel jutottak be, majd a figyelmét elterelve a lakásából 3 millió forintot loptak el. A sértettnél hétfő délután megjelenő tolvajok azt állították, hogy villanypóznát kell állítaniuk az udvarban, ezért ott méréseket kell végezniük. Az idős asszony csak később, a tettesek távozása után vette észre, hogy meglopták.

Kövessen minket a Facebookon is!