Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2012. április 12. 15:14

Megtankolt! Nem fizetett a benzinkúton

Képgaléria
Megtankolt! Nem fizetett a benzinkúton
Kecskemét Rendőrkapitányság eljárást folytat lopás vétség megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

2012. március 31.-én 12.00 óra körüli időben három ismeretlen személyazonosságú férfi egy külföldi forgalmi rendszámú Mitsubishi L 200 típusú piros-szürke színű terepjáróval megjelent Lakitelek Széchenyi krt. 156. szám alatt üzemeltetett „Mócza” benzinkúton, majd az egyik férfi a járművet, illetve annak platóján lévő 3 db. 20 literes kannát megtankolta összesen 137 liter gázolajjal, majd fizetés nélkül elhajtottak a kútról. A lopással okozott kár 61.430,-Ft.

 

A jármű különleges ismertetőjele, hogy festése felülről piros alul pedig szürke színű. Széles utcai gumikkal voltak felszerelve a kerekei, illetve hátsó ablaka ki volt törve és az vastag szürke színű ragasztó szalaggal volt beragasztva.

 

Beszerzésre került a töltőállomáson elhelyezett kamera felvétele a szóban forgó időszakra és tankolásra vonatkozólag. A felvételen látható a jármű, továbbá a három ismeretlen személy közül két férfi.

 

Aki felvilágosítással tud szolgálni az autó és a személyek vonatkozásában, kérjük, hívja a 107 telefonszámot, vagy a Kecskemét Rendőrkapitányságot – munkaidőben - a 76/484-684 telefonszámon, vagy a Tiszakécskei Rendőrőrsöt.

Kövessen minket a Facebookon is!