Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2012. május 25. 14:59

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője Mons. Menyhárt Sándor ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

péntek: Szent Jusztinusz vértanú

szombat: Szent Marcellinusz és Péter vértanúk

vasárnap: Szentháromság

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy

házassági évfordulója.  A jó Isten áldása legyen életükön!

Pünkösd hétfőna szentmise reggel 9 órakor kezdődik.

A Kecskemét-Széchenyivárosi Közösségépítő Egyesület kedden 17 órakor tartja éves Egyesületi Közgyűlését nálunk. A Közgyűlésre szeretettel várjákEgyesületi Tagjaikat és az Egyesület munkája iránt Érdeklődőket!

A KÉSZ következő előadása szerdán lesz a Közösségi házban du 6-kor. Perendy László piarista atya előadásának címe: Szent Ambrus munkásságának hatása Szent Ágostonra.

Jövő vasárnap a 9 órás szentmisében lesz az elsőáldozás. Imádkozzunk értük!

Autóbuszos kirándulás és zarándoklat a Magyar Görögkatolikus Egyház Hajdúdorogi Egyházmegye megalapításának 100. évfordulójára szervezett centenáriumi ünnepségre  június 3-án,Hajdúdorogra és a Hortobágyra. Részletek a plakáton.

Június 8-án és 9-én lesz az Újvilág passió című előadás a Mária-kápolnánál. Részletek a plakátokon.

Május hónapban, hétfőtől szombatig minden szentmise után májusi litániát imádkozunk Egyházunkért, népünkért, a családokért.

Keresztelésjúnius 17-én, vasárnap a 9 órás szentmisében lesz. Imádkozzunk értük!

Miseszándékoterre a hétre még el tudunk fogadni.

Július 25-29 között Ásotthalmon szervezzük meg a plébánia nyári táborát, melyre minden korosztályt, egyedülállókat, családosokat szeretettel hívunk és várunk! A tábor idei mottója: Jak. 2,17: "Ugyanígy a hit is, ha tettei nincsenek magában holt dolog.”- Esélyegyenlőség, sorsközösség, felelősségvállalás. A délelőtti előadások mellett sok játék, kirándulás, beszélgetés szerepel a programban, hogy testileg lelkileg felfrissülve térhessünk haza. Jelentkezési lapok az előtérben, és az irodában szerezhetők be, letölthető a honlapunkról, és megküldjük a levlistán is! Lehetőleg mailben jelentkezzünk!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház