Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2012. június 1. 11:06

Városházi hírek: Kecskemét Kártyával olcsóbb a fürdőbelépő

Képgaléria
Városházi hírek: Kecskemét Kártyával olcsóbb a fürdőbelépő
Döntött a testület a Kecskeméti Fürdő jegyárairól, amelyek június 1-től, azaz holnaptól lépnek életbe. Az elfogadott árak magasabbak ugyan, mint a környékben lévő fürdőké, ugyanakkor a Kecskeméten igénybe vehető szolgáltatások színvonala is összehasonlíthatatlanul magasabb, palettája szélesebb.

Amennyiben ezeket az árakat a nagyvárosi fürdőkéhez hasonlítjuk, akkor elmondható, hogy a fővárosiaknak például még az üzemanyag költséget és az autópálya díjat beleszámítva is megéri a Kecskeméti Fürdőbe jönni.

Új elem, hogy lesz úgynevezett délelőtti árkategória, amikor is a vendégek a próbaüzem ideje alatt megszokott belépődíjat fizetik. Azt, hogy a fürdő elsősorban a kecskemétieknek épült, jól jelzi, hogy a város lakói szintén a próbaüzem alatt megszokott árakkal vehetik igénybe a szolgáltatásokat, amennyiben rendelkeznek Kecskemét Kártyával. A 2000 forintos, egy évre érvényes kártya megváltására a fürdőben is lehetőség lesz, e költség pedig akár egyetlen családi belépő megvásárlásakor szinte teljes egészében megtérül.

Kövessen minket a Facebookon is!