Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2012. július 2. 08:15

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője Mons. Menyhárt Sándor ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

hétfő: Szűz Mária Látogatása Erzsébetnél (Sarlós Boldogasszony)

szerda:Portugáliai Szent Erzsébet,

kedd: Szent Tamás apostol

csütörtök: Zaccaria Szent Antal Mária áldozópap

péntek: Goretti Szent Mária, Szent Dominika

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója.  A jó Isten áldása legyen életükön!

A mai vasárnap Péter-fillér országos gyűjtés lesz a Szentatya javára.A befolyt összeget a Szentatya karitatív céljaira fordítják. 

A mai vasárnap 19 órakor kezdődik a NagyterembenMagda Dávid orgonaművész népszerűsítő orgonakoncert sorozatának következő estje. Címe Nemzetek muzsikája a XX. század fordulóján...

A belépés díjtalan, adományt köszönettel fogadunk. Műsor a plakáton megtekinthető.

Hétfőn egésznapos szentségimádás lesz. Hétfőn a szentmise után és kedden reggel fél 8-tól közös szentségimádás tartunk.

A Tisza 83 citerazenekar szervezésében táborzáró citera gálaműsor lesz július 13-án, pénteken 20.00 órai kezdettel a Nagyteremben. A belépés díjtalan adományt köszönettel fogadunk.

Július 17-én, kedden egésznapos egyházmegyei szentségimádási napunk lesz. Kérem a sekrestye előtti maketten lévő lapon jelentkezzünk a virrasztásra óránként ketten. A reggeli szentmise után és este fél 6 órától fél órás közös szentségimádás lesz.

Július 21-én, szombaton este 7 órakor kezdődik a szokásos családi batyus Anna-bálunk. Hozzunk egy tányér süteményt, egy üdítőt és családonként egy tombola tárgyat. Kicsiket és nagyokat, családokat és egyedülállókat is egyaránt szeretettel hívunk.

Következő keresztelőnk szeptember 23-án a 9 órás szentmisében lesz. Jelentkezni az irodában lehet. Imádkozzunk értük!

Kérjük, aki szívesen vállal irodai szolgálatot vasárnap a 9 órás szentmise előtt negyed órával és utána igény szerint, az iratkozzon föl az irodában a listára. Köszönet azoknak, akik eddig is segítettek.

Miseszándékoterre a hétre még el tudunk fogadni.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház