Július 29. hétfő, Flóra, Márta
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Hírek, események
  • A kopoltyús étkek akasztói mestere: Szabó József és a fiatal Nagy Andor szakács kínálta remekművét a Wojtyla Ház szegényeinek
Hírek, események 2012. július 10. 12:43

A kopoltyús étkek akasztói mestere: Szabó József és a fiatal Nagy Andor szakács kínálta remekművét a Wojtyla Ház szegényeinek

Képgaléria
A kopoltyús étkek akasztói mestere: Szabó József és a fiatal Nagy Andor szakács kínálta remekművét a Wojtyla Ház szegényeinek
Két hatalmas bográcsban rotyogott a halászlé kedden délelőtt a Wojtyla Ház udvarán. A szomszédok is átjöttek érdeklődni: mi történik nálunk, mit főzünk, s meg lehet-e kóstolni a sziki pontyból főzött hallé különlegességet, mert mindenki érezte a környéken. A terjengő zamatokból, vajmi’ igen fontos és igen jó születik a Wojtyla téren. Remek volt ez a hartai paprikával pirosított/ízesített mestermű. A kínálatnál is büszkébbek voltunk arra, hogy Bács-Kiskun egyik legkitűnőbb gasztronómiai vállalkozója – időt, fáradtságot, pénzt nem spórolva - személyesen főzte, ízesítette és tálalta a világhírű nedüt. A hallé mellé házilag sütött, a P&P műhelyéből származó süteményeket fogyaszthattak sorstársaink, vendégeink. Alkalom volt ez, hogy meghívjuk, megvendégeljük szponzorainkat, barátainkat is. Azokat, akik rendszeres segítőink, pártolóink; akik életfilozófiájuknak választották az Evangélium Krisztusról kapott mottóját: jobb adni, mint kapni.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház