Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2012. augusztus 10. 09:36

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője Mons. Menyhárt Sándor ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

hétfő: Boldog XI. Ince Pápa

kedd: Szent Maximilián Mária Kolbe áldozópap és vértanú

szerda:Nagyboldogasszony parancsolt ünnepén este 6 órakor lesz szentmise.

péntek: Eudes Szent János áldozópap

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója.  A jó Isten áldása legyen életükön!

Köszönetazoknak, akik a játszótér felújításánál segítettek. A játszóterünket szabványosítanunk kell. Ez több mint 300.000 Ft-ba kerül. Aki hozzá tud járulni a felújítás költségeihez, az az előtérben elhelyezett perselybe teheti adományát. Isten fizesse meg!

Aug. 22-én kezdődik 2012. évi Rózsa és Virágkiállítás a Városháza udvarán a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében. Részletek a hirdetőtáblán.

A szept. 6-9-ig tartó beregszászi testvérplébánia meglátogatására van még hely. Autóbuszköltség, belépők: 20.000 Ft. Szállás családoknál. Érvényes útlevél kell. Jelentkezni az irodában lehet befizetéssel együtt minél előbb.

Következő keresztelőnk szeptember 23-án a 9 órás szentmisében lesz. Felkészítők: aug. 29., szept. 5., 12-én 18 órakor szept. 18-án 17 órakor a Plébánián. Jelentkezni az irodában lehet. Imádkozzunk értük!

Azok a fiatalok (középiskolásoktól kezdődően) vagy felnőttek, akik szeretnének megkeresztelkedni, elsőáldozók lenni, vagy bérmálkozni, jelentkezzenek az irodában aug. 28-ig.

Kérjük, aki szívesen vállal irodai szolgálatot vasárnap a 9 órás szentmise előtt negyed órával és utána igény szerint, az iratkozzon föl az irodában a listára. Köszönet azoknak, akik eddig is segítettek.

Miseszándékoterre a hétre még el tudunk fogadni.

Lejár az egyházközségi képviselőtestület mandátuma. Az új testület megválasztása szeptember utolsó két vasárnapján, 23-án és 30-án lesz. Augusztus 18-ig a jelöltlista összeállítása történik. Aki szeretne képviselő lenni, vagy mást szeretne jelölni, az megteheti Sándor atyánál. Részletek a hirdetőtáblán.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház