Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2012. augusztus 10. 10:52

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, dr. Jeney Gábor atya elküldte a most következő vasárnap felolvasandó hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl.

Augusztus 12-én vasárnap este 19.45-kor „Nyáresti léleksimogató” koncert lesz a Barátok Templomának udvarán. Részletek a plakátokon.

15-én szerdán Nagyboldogasszony ünnepén vasárnapi miserend lesz templomunkban. Mivel ez kötelező ünnep, de egyben munkanap is, a dolgozóknak ajánljuk a kedd esti 6-os szentmisén való részvételt, mely érvényes az ünnepre, vagy a szerda esti 6 órás misét. Szerdán a plébániai iroda az ünnep miatt zárva lesz.

15-én szerdán 17 órakor Szeretetláng imaóra lesz templomunkban.

16-án csütörtökön a 8 órás szentmise után szentségimádás lesz.

Augusztus 20-án Szent István napi megemlékezés és kenyérszentelés lesz a Szent István szobornál, melyre mindenkit szeretettel hívunk. Az ünnepség miatt ezen a napon fél 11 helyett 11 órakor kezdődik az ünnepi szentmise. A szentmise után egész napos szentségimádás lesz templomunkban, melyet 17 órakor közös szentségimádással zárunk le.

Augusztus 22-én nyílik a Rózsa- és Virágkiállítás a Városháza díszudvarában. Részletek a plakátokon.

Augusztus 26-án és szeptember 2-án miserend-változás lesz templomunkban, mert a Katolikus Rádió élőben közvetíti 10 órakor a nagymisét, ezért ezen a két vasárnapon a két délelőtti szentmise fél órával korábban kezdődik:  a 9 órás szentmise fél 9-kor, a fél 11-es szentmise pedig 10 órakor. A reggeli és az esti szentmisék kezdési időpontja változatlan. Részletek a plakátokon.

Augusztus 26-án 17 órakor Dr. Tóth Tamás atya tart előadást a Kodály Intézet Dísztermében. Részletek a plakátokon.

Német nyelvű szentmisék lesznek a Szentcsalád plébánián. Részletek a plakátokon.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház