Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2012. augusztus 15. 09:33 | Szerző/forrás: Kecskeméti Hírhatár

Gyászmisén emlékeznek Kecskeméten Zwack Péterre

Képgaléria
Gyászmisén emlékeznek Kecskeméten Zwack Péterre
Gyászmisén emlékeznek Kecskemét egykori országgyűlési képviselőjére, Zwack Péterre a kecskeméti Barátok templomában. A megemlékezést jövő kedden, augusztus 21-én, reggel tartják. Ezt követően, aznap 11 órakor a Karol Wojtyla Barátság Központ \"Boldog hívás\" udvarában imát mondanak és gyertyákat gyújtanak az augusztus 5-én, 85 éves korában, Olaszországban elhunyt, kecskeméti kötődésű szeszgyáros-képviselő lelki üdvéért.

 

Farkas P. József, a Barátság Központ egyik alapítója, igazgatója meleg hangú levélben fejezte ki részvétét a napokban a Zwack családnak, egyúttal tájékoztatta őket a kecskeméti megemlékezésről:

 

„Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket, - akik a gyász fájdalmas perceiben is megemlékeztek rólunk -, hogy Zwack Péter testvérünk és barátunk lelki üdvéért szentmisét mutatunk be 2012. augusztus 21-én, 7:30-kor egykori országgyűlési képviselőnk szeretett és pártolt kecskeméti templomában, a Barátoknál. (Kossuth tér 5.) 

Gyertyákat gyújtunk és imával ajánljuk Őt Isten megbocsátó és szerető kegyelmébe 2012. augusztus 21-én 11 órakor a százhúsz szegényt patronáló Karol Wojtyla Barátság Központ \"Boldog hívás\" udvarában.

Alázattal kérjük Péter testvérünk lelki üdvéért és a fájdalomtól szenvedő gyászolókért a szegények Istenét!\"

 

Mindkét program nyilvános, várják a szervezők az együttérző, gyászoló kecskemétieket.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház