Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2012. augusztus 17. 15:57

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, dr. Jeney Gábor atya elküldte a most következő vasárnap felolvasandó hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl.

 

1.     Augusztus 20-án 10 órakor Szent István napi megemlékezés és kenyérszentelés lesz a Szent István szobornál, melyre mindenkit szeretettel hívunk. Az ünnepség miatt ezen a napon fél 11 helyett 11 órakor kezdődik az ünnepi szentmise. A szentmise után egész napos szentségimádás lesz templomunkban, melyet 17 órakor közös szentségimádással zárunk le.

2.     Augusztus 22-én nyílik a Rózsa- és Virágkiállítás a Városháza díszudvarában. Részletek a plakátokon.

3.     A Mária Társulat augusztusi egynapos zarándoklatának úticélja Andocs és Igal. Indulás 23-án csütörtökön reggel 6 órakor a volt Domus parkolóból.

4.     Augusztus 26-án vasárnap a korábban hirdetett rádiós közvetítés elmarad, így templomunk miserendje ezen a napon a megszokott marad, nem változik.

5.     Szeptember 2-án miserend-változás lesz templomunkban, mert a Katolikus és a Kossuth Rádió élőben közvetíti 10 órakor a nagymisét, ezért ezen a vasárnapon a két délelőtti szentmise fél órával korábban kezdődik:  a 9 órás szentmise fél 9-kor, a fél 11-es szentmise pedig 10 órakor. A reggeli és az esti szentmisék kezdési időpontja változatlan. Részletek a plakátokon.

6.     Augusztus 26-án 17 órakor Dr. Tóth Tamás atya tart előadást a Kodály Intézet Dísztermében. Részletek a plakátokon.

7.     Kisboldogasszony napi búcsú lesz szeptember 1-jén és 2-án Petőfiszállás-Szentkúton. Részletek a plakátokon.

8.     Országos Karizmatikus Találkozó lesz szeptember 15-én Szegeden. A találkozóra különbusz indul városunkból, melyre a plébánia irodájában lehet jelentkezni a 2000 Ft-os útiköltség befizetésével.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház