Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2012. augusztus 30. 10:28

Megújult a kecskeméti Sony Center!

Megújult a kecskeméti Sony Center!
Interaktív üzlethelyiséggé alakult át a kecskeméti Sony Center, ahol a vásárlók Lego-ból kirakott terepasztalon próbálhatják ki a legújabb fényképezőgépek és videokamerák funkcióit.

A japán vállalatnál fontosnak tartják, hogy az érdeklődők már a vásárlás előtt megismerjék termékeik képességeit. A kecskeméti boltban érhető el a környék legnagyobb Sony termékválasztéka. A fényképezőgépek és videokamerák tudását Lego-ból épített Star Wars terepasztalon lehet próbára tenni, de a walkmanek, a mobiltelefonok és a televíziók is kipróbálhatók. Tesztelni lehet a készülékek hálózatos, internetes és média lejátszási képességeit is.

 

A Sony a kedvezőtlen gazdasági környezet ellenére stratégiai fontosságúnak tartja Magyarországot, és folytatja beruházásait az országban. A kecskeméti bolt immár a 3. Sony Center az országban, mely a letisztult, a nézelődésre tágasabb tereket kínáló designnak megfelelően került kialakításra. „Az érdeklődők így bizalmi kapcsolatot építhetnek ki a márkával” - magyarázta a fejlesztést Kókai Zoltán, a bolt ügyvezető- tulajdonosa, aki kiemelte, hogy augusztus 30-án, soha nem látott nyitási akciókkal várják az aznapi vásárlókat.

Kövessen minket a Facebookon is!