Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2012. szeptember 14. 12:13

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, dr. Jeney Gábor atya elküldte a most következő vasárnap felolvasandó hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl.

Mai vasárnap lesz a Szentháromság temető Szent Kereszt búcsúja. A szentmise délután 3 órakor kezdődik. Részletek a plakátokon.

Szeptember 19-én szerdán este 6 órakor Kuti Béla előadása lesz „Jézus csodái” címmel a Közösségi Ház nagytermében. Részletek a plakátokon.

Csütörtökön, szeptember 20-án szentségimádás lesz a 8 órai szentmise után.

Szeptember 21-én pénteken lesz az 5. Civil Korzó. A rendezvény programjaira a szervezők mindenkit szeretettel várnak.

Bibliaóra lesz minden pénteken 16 órakor a Keresztelő Kápolnában. Az első alkalom jövő pénteken, 21-én lesz.

Szeptember 28-án 19 órakor jótékonysági hangverseny lesz templomunkban. Belépők igényelhetők az Európa Jövője Egyesületnél és a Tourinform irodában.

Október 6-án szombaton lesz a Nagymarosi Ifjúsági Találkozó. A találkozóra különbusz indul reggel 6 órakor a színház elől. A különbuszra a plébánia irodáján lehet jelentkezni a 2.200 Ft-os útiköltség befizetésével.

Október 6-án szombaton 10-14 óráig rózsafüzér készítés és sportnap lesz a hittanosoknak és szüleiknek a Mária kápolnánál.

Katekumen csoport indul azoknak a felnőtteknek, akik még nem voltak megkeresztelve, elsőáldozók, illetve bérmálkozók. A jelentkezési lap elvihető a plébánia irodájából.

Jubiláló házaspárjaink megáldására október első vasárnapján kerül sor templomunkban. A megáldáshoz előzetes jelentkezés szükséges, ezért szeretettel várjuk azon házaspárok jelentkezését a plébánia irodájában, akik idén kerek házassági évfordulót ünnepelnek.

Szentlélek Szeminárium lesz október 4.-étől minden csütörtök este a Közösségi Házban. Jelentkezési lap elvihető a plébánia irodájáról. Részletek a plakátokon.

A múlt héten súlyos villámcsapás érte templomunkat, melynek következtében sok elektromos és technikai eszköz tönkrement. A helyreállítás költségeire adományokat elfogadunk.

A Czollner téri templomban új miserend lesz: Ezentúl kedden, csütörtökön és szombaton 5 órakor, vasárnap reggel 8 órakor lesznek a szentmisék.

 

Szeptember 19-én szerdán 18 órakor

 

Kuti Béla

 

Jézus Csodái

 

címmel tart előadást

 

A belépés díjtalan!

 

Mindenkit szeretettel várunk!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház