Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2012. szeptember 21. 12:25

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, dr. Jeney Gábor atya elküldte a most következő vasárnap felolvasandó hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl.

A Városházi Esték előadássorozat keretében szeptember 25-én 17 órakor a görög katolikusok fognak bemutatkozni a Városháza Dísztermében. Részletek a plakátokon.

Szeptember 26-án szerdán 17 órakor Szeretetláng imaóra lesz templomunkban.

A KÉSZ következő rendezvénye szeptember 26-án szerdán 18 órakor lesz a Közösségi Házban. Részletek a plakátokon.

Szeptember 28-án 19 órakor jótékonysági hangverseny lesz templomunkban. Belépők igényelhetők az Európa Jövője Egyesületnél és a Tourinform irodában. Részletek a plakátokon. A koncert próbái miatt ezen a napon az esti 6-os szentmise elmarad.

Szeptember 30-án vasárnap 9 órakor hittanos tanévnyitó és ministráns avató szentmise lesz templomunkban.

Október 3-án imaest lesz templomunkban a tiszta szerelemért, amely a 6-os szentmisével kezdődik. Részletek a plakátokon.

Október 6-án szombaton lesz a Nagymarosi Ifjúsági Találkozó. A találkozóra különbusz indul reggel 6 órakor a színház elől. A különbuszra a plébánia irodáján lehet jelentkezni a 2.200 Ft-os útiköltség befizetésével. Részletek a plakátokon.

Október 6-án szombaton 10-14 óráig rózsafüzér készítés és sportnap lesz a hittanosoknak és szüleiknek a Mária kápolnánál.

Október 6-án Rózsafüzért Imádkozók Országos Találkozója lesz Nagy Károly atya templomában Budapesten. Részletek a plakátokon.

Október 7-én vasárnap fél 9-kor ünnepélyes terményhálaadó szentmise lesz a kadafalvi kápolnában.

Jubiláló házaspárjaink megáldása október 7-én vasárnap a fél 11-es szentmise keretében lesz templomunkban. A szentmisén közreműködik a Kalocsa Kamarakórus. A megáldáshoz előzetes jelentkezés szükséges, ezért szeretettel várjuk azon házaspárok jelentkezését a plébánia irodájában, akik idén kerek házassági évfordulót ünnepelnek.

Szentlélek Szeminárium lesz október 4.-étől minden csütörtök este a Közösségi Házban. Jelentkezési lap elvihető a plébánia irodájáról. Részletek a plakátokon.

Két hete súlyos villámcsapás érte templomunkat, melynek következtében sok elektromos és technikai eszköz tönkrement. A helyreállítás költségeire adományokat elfogadunk.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház