Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2012. október 1. 09:30

Hagyománytisztelet – fiatalos lendülettel

Képgaléria
Hagyománytisztelet – fiatalos lendülettel
Jövőre lesz 30 éves Kecskemét közkedvelt, a 44-es békéscsabai főút mentén található vendéglátó egysége, a Szőlőfürt Fogadó és Étterem, mely máig megőrizte családias hangulatát. Választékukat változatlanul a házias ételek és kiváló borok jellemzik, étlapjukon elsősorban magyaros finomságokat kínálnak, de igény szerint a vegetáriánus ételeket is elkészítik. Szabó Zoltán étteremvezetőtől megtudtuk, hogy igen népszerű a napi menü kínálatuk, s nem véletlenül, hiszen négyféle levesből, ötféle főételből és háromféle desszertből választhatnak vendégeik, igen kedvező áron.

 

 A vasárnapi szabadszedéses, svédasztalos étkeztetés ugyancsak hagyományossá vált az évek során a Szőlőfürt Étteremben, ahol családi és baráti összejövetelek, állófogadások, céges rendezvények, konferenciák lebonyolítására is rendszeresen vállalkoznak tapasztalt, kitűnően felkészült szakemberekből álló csapatukkal. Az esküvői vacsorákat különösen célszerű itt megtartani, hiszen grátisz lakrészt kínálnak a fiatal párnak a panzióban, illetve kényelmes és olcsó szobákat a messzebbről érkező vendégeknek.    

A különböző gasztronómiai napok rendezése ugyancsak évtizedes hagyomány a Szőlőfürtben. Legközelebb például, október 12 és 14 között szegedi halnapokra várják az érdeklődőket, kéttucatnyi uszonyos finomságot kínálva.  

- Kétségtelen, hogy személyi változás többször volt a Szőlőfürt életében a megnyitása óta, több remek szakember vezette éttermünket. Mi a nyomdokaikat követve, a hagyományokat tiszteletben tartva, de színesebb, frissebb, fiatalosabb lendülettel igyekszünk működtetni éttermünket, még nagyobb szerepet játszva a város gasztronómiai életében – nyilatkozta az étteremvezető. - Megőrizzük a sajátos miliőt, atmoszférát, de tavasszal például (már a 30 éves fennállásunkat is ünnepelve) új kerthelyiség kialakításával várjuk vendégeinket, és az eddigieknél is sokszínűbb gasztronómiai rendezvényeket kínálunk számukra. Tudva, hogy csak a megelégedett vendég terjeszti jó hírünket a világban.

Szőlőfürt Étterem

6000 Kecskemét, Szent István krt. 23.

Telefon (asztalfoglalás): 76/505-490

         Fax:76/505-491

e-mail: [email protected]

Kövessen minket a Facebookon is!