Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2012. október 2. 10:04

Könyvvásár a Kiss Fotóban

Könyvvásár a Kiss Fotóban
A Kiss Fotóban (6000 Kecskemét, Kápolna u. 22. vagy Szabadság tér 3.) megvásárolhatóak Eifert János, Magyar Érdemrend Tiszti Keresztjével kitüntetett fotóművész, Aktfotográfia és a most megjelent Képírás-Fotóakadémia című könyvei.

Eiferrt János: Képírás-Fotóakadémia

Ha a „képírás-képolvasás” gondolkodást és kreatívitást igénylő „nyelvezetét” magas szintre szeretné elsajátítani, erre a könyvre szüksége lehet. A nemcsak az iskolai, hanem az autódidakta formában tanulókat is beavatja a fényképezés elméletébe és gyakorlatába, hogy a „képírás-képolvasás” gondolkodást és kreativitást igénylő „nyelvezetét” magas szinten elsajátíthassák. Eifert János fotóművész több évtizedes munkássága, tapasztalata alapján mindezt úgy írja le, hogy az elmélet és a gyakorlat kreatív formában kapcsoljon össze.

Eifertt János: Aktfotográfia

A kötet az aktábrázolás művészettörténeti áttekintésétől a legújabb fényképezési technikák bemutatásáig vezeti az olvasót. A szerző bemutatja, hogy a mezítelenség ábrázolása a különböző korokban és társadalmi közegekben mennyire eltérő volt. A skála a szépség dicséretéről a botrányig terjedt.

Kövessen minket a Facebookon is!